Paquets Regal

 

Regala les estrelles!

No se’ns acudeix millor manera de fer un present que regalar les estrelles! Hem preparat uns paquets regal estel·lars perquè sigueu els més originals a l’hora de fer un obsequi. Doneu-hi un cop d’ull i trieu el que més us agradi!

 

* Tots els paquets regal només són vàlids durant les temporades baixa i mitja del Bassegoda Park (excepte Setmana Santa i ponts) i la data límit per gaudir-los és el 8 de desembre de 2021.


 


TELESCOPI + TALLER

Aquest paquet regal és molt especial! Inclou un telescopi portàtil de sobretaula FirstScope i un taller per aprendre a fer-lo servir.

Els nostres astrònoms s'encarregaran d'ensenyar-te a utilitzar aquest excel·lent telescopi per iniciar-te en el meravellós món de l'astronomia. Si adquireixes aquest paquet regal, et trucarem perquè escullis una nit per venir, en què t'explicarem com treure'n el millor partit.

La Lluna i els planetes estaran al teu abast!

*Per a més informació sobre aquest paquet regal, contacta'ns a info@observatorialbanya.com o trucant al 972 542 020.


 


 


FORFET DE TEMPORADA

Us interessa regalar un forfet de temporada? Diverses sessions per descobrir el cel únic d'Albanyà en diferents moments de l'any!

 

VULL UN FORFET!

  


ENTRADES PER A UN BATEIG ASTRONÒMIC (ADULTS)

Aquí podeu regalar entrades per a un bateig astronòmic (adults).

*Els tiquets per a un bateig astronòmic tenen una validesa d'1 any després de la seva data de compra. Podeu consultar el calendari de l'Observatori Astronòmic Albanyà aquí. Contacteu-nos quan hagueu escollit la data!

VULL ENTRADES!

  


ENTRADES PER A UN BATEIG ASTRONÒMIC PER A NENS/ES I/O PERSONES AMB DISCAPACITAT

Aquí podeu regalar entrades per a un bateig astronòmic per a nens/es i/o persones amb discapacitat.

*Els tiquets per a un bateig astronòmic tenen una validesa d'1 any després de la seva data de compra. Podeu consultar el calendari de l'Observatori Astronòmic Albanyà aquí. Contacteu-nos quan hagueu escollit la data!

VULL ENTRADES!

 Si esteu interessats en qualsevol d‘aquests paquets o voleu més informació,
contacteu amb nosaltres mitjançant el telèfon, o bé per correu electrònic:

972 54 20 20  - 972 54 20 21
info@observatorialbanya.com
 

 

* Tots els paquets regal només són vàlids durant les temporades baixa i mitja del Bassegoda Park (excepte Setmana Santa, ponts, juliol i agost) i la data límit per gaudir-los és el 8 de desembre de 2021.

 

Top